Download Lagu Lavora - HTS Mp3

HTS - Lavora

Lavora - HTS

Lavora | Single - Duration: 4 menit, 49 detik

DOWNLOAD MP3

Download Lagu Lavora - HTS Gratis berukuran 5.31 MB di DownloadLagu76.com dengan CEPAT dan MUDAH. Bila kamu mengunduh lagu Lavora - HTS MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Single di toko lagu terdekat atau Official iTunes Lavora.

Lirik Lagu:

Ati iki kadung nyaman
Karo kowe sing tak sayang
Rasane koyo pacaran
Nganti lali mung kekancan

Opo kowe ngerasake
Opo sing tak rasake
Jujur nyaman hubungan koyo ngene
Durung siap dinggo kelangan kowe

Awakdewe ora ono status pacaran
Nanging ngopo ngundange sayang sayangan
Nganti saiki raono kepastian
Opo iki jenenge HTS an

Cobo bayangke kowe dolan ro liane
Eleng aku dudu sopo sopone
Arep nesu ora iso
Arep cemburu soyo raiso
Mergo awakdewe sewates konco

Awakdewe ora ono status pacaran
Nanging ngopo ngundange sayang sayangan
Nganti saiki raono kepastian
Opo iki jenenge HTS an

Mugo kowe ora ninggalke aku
Aku sayang sliramu
Pengenku karo kowe iso tekan saklawase
Neng kene aku tetep karo kowe

Selengkapnya
Lagu Terkait :

Simpan alamat website ini dan ingat DownloadLagu76.com

Top